Välkommen att bli medlem

Medlem i Marte Meo-föreningen blir du genom att betala in avgiften, 300 kronor, på vårt konto. Plusgiro: 72 59 76-5.  Ange för- och efternamn och vad betalningen avser.

Nu går det också att betala in sin medlemsavgift via swish. Nummer för detta är 123 39 36 689. Glöm inte skriva för vem betalningen avser.

För att få en bekräftelse på betald medlemsavgift måste du lämna en korrekt mejladress till svenskamartemeo@outlook.com. Ange även namn, yrkesverksamhet och ort i mejlet. Vi sparar dessa uppgifter i vårt medlemsregister för att kunna nå dig som medlem med utskick om händelser i föreningen. Enligt nya förordningen, GDPR, behöver vi ditt samtycke för att spara dina uppgifter. Vill du inte finnas med i registret behöver du meddela oss detta. Läs mer om GDPR under fliken “Aktuellt” här på hemsidan.

Vi ser gärna att du som medlem vill vara med i vårt register så vi kan skicka ut spännande och aktuell information om vad som är på gång och informera dig om kommande föreläsningar. Som medlem får du rabatterat pris på föreläsningar arrangerade av Marte Meo-föreningen. Om du har frågor kring medlemskap eller något annat är du naturligtvis välkommen att kontakta föreningen.

Betalningsmottagare är

Svenska Marte Meo-föreningen
Mattias Hagby, Kantorsgatan 25, 254 51 Helsingborg